Post by rofebonamet on Feb 24, 2022 8:35:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Plants vs. Zombies™ Heroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Plants vs. Zombies™ Heroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povećanje kovanica hack ▞▞▞
▞▞▞ Plants vs. Zombies™ Heroes 2022 version ▞▞▞
Ova igra je toliko zabavna da je igram 5 sati dnevno.
Dao bi 5, ali baš kao i svaka druga mobilna igra za više igrača, ona vam omogućuje da uništite nekoliko ljudi, a zatim vas počinje spajati sa smiješno višim igračima kako bi vas natjerala da kupujete pakete kako je pošteno da se "brončani lvl 8" bori protiv " zlato lvl 28"?Cijeli dan sam igrao multiplayer i manje od 10% mojih protivnika je bilo u mom rasponu onda oni koji su moj domet imaju sve legendarne u igri i uništavaju me. Imam više za reći, ali nemam prostora za opis nepoštenog igranja za više igrača...
Ekstremno, iznimno na sreći. Brojač blokova je zločin.
Ova igra je zabavna, toliko heroja i biljaka.. Igrao sam 2 god. Sada i još uvijek sviram..ali me ponekad razočara.Zato ostavljam 4 zvjezdice ovdje..nastavi tako dobro
Dajem joj 3 jer je s vremena na vrijeme još uvijek bila zabavna i izazovna igra. Bilo mi je razočaravajuće kada sam pobijedio svih 200 lvl-a i biljaka i zombija i nisam dobio ništa posebno za to.. u čemu je bila svrha
Prije sam volio ovu igru, a sada svaki put kada pokušam raditi dnevne izazove, ona se zamrzne i igra će se zatvoriti. Kad ga ponovno otvorim, tjera me da pogledam oglas da pokušam ponovo, a zatim se zatvori nakon što oglas završi i tako će se vrtjeti dok ne odustanem. Izazovi za zagonetke sada se također recikliraju bez uzimanja u obzir različitih sposobnosti nekih karata - što znači da se neki izazovi ne mogu dovršiti i stoga niste u mogućnosti dovršiti svoj tjedan izazova.
Apsolutno volim ovu igru. Igram ga od kada je objavljen. Sada imam isti problem kao i druga osoba koja je ovdje spomenuta, morao sam obrisati telefon i piše da nije pronađena internetska veza. Tako sam tužna i stvarno prolazim kroz povlačenja. To je jedina igra koja ima ovaj problem, radila je prije, deinstalirao sam i ponovno instalirao hrpu puta bez sreće. Molimo tehničku podršku za pomoć! Također kako da pobijedim karotinu. Nikada je nisam dobio, a to je također velika nevolja.
Volim Igru godinama. Koliko tehničkih i kompletnih možete dobiti s ovom igrom i kako fanovi mogu dobiti određene šale i likove, čini je smiješnijom i zabavnijom. Samo 4 zvjezdice jer bih volio da postoji pouzdaniji način za dobivanje novih kartica.
Biljni izbojci 10/10
Plants vs. Zombies™ Heroes Dažādas spēles xey
Tako zabavno igrati, ali je mrtav lol
Grafika i zvuk su dobri, ali iskustvo igranja je prilično loše, ne vjerujte vjerojatnostima prikazanim u opisima paketa
WOW OVO JE NAJBOLJA IGRIGA NA SVIJETU!!!
pa mislim da je to dobra igra, ali ne volim trikove sa zombijima
Igra je općenito briljantna, no sustav paketa kartica ne funkcionira dovoljno dobro. Koristio sam dijamante za kupnju zombi paketa i stalno dobivam kartice biljaka u tim zombi paketima.
Lijepa igra se igra godinama i čeka na sljedeće ažuriranje lol, trebali bi dodati konačnog šefa za kampanju i trebali bi napraviti godišnju zakrpu jer igrica to treba, ali kreatori ne mare za to
pa vrlo zanimljiv SQL ako hoćete jedan od najvećih problema koje imam s ovom igrom je hrpa pogrešaka i propusta, a sada ono što se čini kao varanje u igrici omogućuje igračima koji znaju za nju da igraju 3 ili 4 karte na jednom dok sam plaćao samo 2. Većina njih je prijavljena EA-u, ali prema mojim saznanjima ništa nije poduzeto po tom pitanju. Vrijedi igrati, ali ne vrijedi 5 zvjezdica.
Ovaj gamr je stvarno cool igrao sam ovu igru svaki dan i noć 😚
najbolja igra ikada
Plants vs. Zombies™ Heroes Casual xwi
Kao i nedavno, ova igra ima velikih problema od neuravnoteženih kartica do grešaka u povezivanju. Ova igra je sjajna jer je vrlo zabavna i laka za učenje i igranje. Moj problem je što se više ne mogu igrati s prijateljima jer se ne pojavljuju kada smo na mreži jedno za drugo. Znam da to nije internet jer smo ponekad povezani na isti internet. Već neko vrijeme imam ovaj problem i dobio sam recenziju s 5 zvjezdica. Ispravite za bolju recenziju. :3
Zrcalo krumpira je nadjačano Uništio sam se s njim bilo kada možda ne znam samo je nadjačano mrzim ovu igru jer je svi nastavljaju koristiti i sada ne znam što baš kao što mrzim jer toliko umirem prebrzo
Samo sam zabrinut koliko će ova igra trajati jer je već više od tjedan dana došlo do greške koja vam ne dopušta da uđete u igru govoreći da nema veze ili nečega. Čak i Ubisoft ažurira Rainbow 6 u roku od 2 dana prije manjih grešaka za razliku od ovog koji će uzrokovati da izgubite puno igrača. Molim te samo popravi...
Dobra vremena, naravno, ali imate ograničen broj razina za postizanje (samo 40 za biljke I zombije), i bit ćete prilično iznenađeni koliko brzo prolazite kroz njih. Čak i dalje, dok se borite protiv cijelog popisa heroja, vaš izbor je ograničen na tri osim ako nakon toga ne nastavite igrati za bodove i pakete.
Sviđa mi se ova igra, ova igra je tako zabavna i nevjerojatna, hvala vam puno
Kad sam prvi put počeo ovo igrati, stvarno sam uživao. Nakon nekog vremena shvatite da svatko tko je potrošio novac u ovoj igri ima puno veće šanse da vas pobijedi.Za nabavku dragulja treba vremena i stvarno morate nastaviti s ovom igrom da biste ih zaradili zajedno s ulaznicama za događaje za kartice događaja. Svaki put kad se borim u PvP-u oni ili imaju osnovne karte s nekoliko dobrih (f2p) ili izađu i počnu polagati super rijetke, legendarne a$% premlaćivanja jer su upravo kupili pakete karata. Ravnoteža!
植物大戰殭屍:英雄 休閒 cpq
pre zakon cool
Ova igra je stvarno zabavna, ali ima 2 velike mane. 1. Ljudi na Androidu ne mogu izraditi ili reciklirati kartice. 2. Igra je platiti za pobjedu. To je EA, što ste očekivali.
Ne mogu se prijaviti s računom
Igra je stvarno zabavna i koncept je jako dobar. Međutim, nakon posljednjeg ažuriranja tjedni događaj je uklonjen? Nadam se da će programeri to uskoro popraviti.
U redu, bilo mi je dosta recenzije dugih rečenica i opet je uklonjeno. Učitavanja vaše igre me troše, završila je preuzimanje i započela preuzimanje dugih megabajta iznova i iznova. Da ne spominjem da je stao na nasumične brojeve bez razloga.
Crash Bandicoot: On the Run! Action xxyt
Previše u kategoriji Pay to Win, svaka igra ima igrača sa svakom nadmoćnom kartom što nije slučajnost. Bilo bi zabavnije da svaka osoba nema svoj račun povezan s bankovnim računom roditelja
Nekoliko stvari, igra kaže da je bolje sa slušalicama, koristim Bluetooth skull candy slušalice i zvuk stalno preskače. Znam da to nisu moje slušalice jer rade sa svim drugim aplikacijama. Drugo, prijateljski sustav je prilično nestabilan, možda zato što nemam Facebook, ali pokušao sam se suočiti s prijateljem, licem u lice, koristeći naš wifi, i zamrzne i/ili jednog od nas isključi iz utakmice. Oh i biti EA plaća se za pobjedu. 50$ za paket. Osim toga, zapravo je zabavno.
Apsolutno bez reklama!!! Nevjerojatna igra i vrlo zarazna, ZALJUBLJENA SAM! Mora biti jedna od NAJBOLJIH igara koje sam ikad igrao!!!!
Plati za pobjedu. Trebao sam znati da će EA to učiniti s mnogo voljenim naslovom. Povrh svega, igra za više igrača je šala koja ide protiv plaće kako biste osvojili igrače. EA Moram vam ga dati za još jednu igricu za lovnu kravu kao što je Sims, da kako bi ljudi tolerirali igru morate potrošiti naš novac i vrijeme kako bismo opravdali frustraciju zbog ovog naslova igre.
Plants vs. Zombies™ Heroes Boshqalar lfib
Ponovno sam skinuo igru jer se sjećam da sam je igrao u prošlosti. Sada samo piše da postoji greška u vezi čak i kada imam dobar wifi. Dat ću višu ocjenu ako se to popravi.
Jedna od najboljih igrica koje sam igrao u životu. Uzima klasične elemente kartaške igre koje biste očekivali i stavlja klasični PvZ spin na to i ja sam za to. Samo želim da PopCap bude aktivniji u igri i da se 2 Galactic Garden Heroja češće pojavljuju u Pack Storeu. Osim toga, ova igra je nevjerojatna i 100% potičem ljude koji su uživali u PvZ igrama u prošlosti da je isprobaju.
Nema ažuriranja, tako da nikad novog sadržaja, a sada se moramo nositi s izazovima koji se ne mogu riješiti? Ova igra mora dobiti malo ljubavi od vaših timova prije nego što izgubite sve svoje igrače...