(Android) RACE THE SUN CHALLENGE EDITION® зламати необмежену кількість балів
Feb 24, 2022 8:26:32 GMT -5
Post by rofebonamet on Feb 24, 2022 8:26:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ RACE THE SUN CHALLENGE EDITION® ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RACE THE SUN CHALLENGE EDITION® IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати необмежену кількість балів ▞▞▞
▞▞▞ RACE THE SUN CHALLENGE EDITION® 2022 version ▞▞▞
Join & Strike მძაფრსიუჟეტიანი bjn
Гарна гра, але я не граю в ігри з рекламою, тому вибачте 🥰😽, мені також потрібен джойстик 🕹️, безконтактна гра
Хоча гра змусила мене грати з розуму, але єдине, що у вас є лише 6 життів
Дуже весела гра, потрібно дивитися рекламу, щоб отримати життя і насправді грати.
3 життя, а потім або купуйте, або дивіться рекламу.
Все ідеально, за винятком того, що ми повинні платити за необмежену кількість спроб
Дуже нудно . Остаточна гра Review не добре
Ви бачите, що вони ваблять надто пізно, так що не встигаєте маневрувати. Якщо ідея полягає в тому, щоб грати цілий день, щоб запам’ятати їх – це нудно.
Добре, але потрібно платити за необмежену кількість життів
Дуже хороша гра. Я б сказав усім завантажити його.
Це весела гра, але місця трохи тісні, а кольори жахливі, і ви не можете побачити, що буде. Не вистачає параметрів налаштування, музика отримує дратівливі елементи керування, а бонуси — це сміття.
Ігри фантастичні, але одна річ у мене дуже поганий досвід. Будь ласка, зробіть його вільним, якщо ми знищимо, тоді ми зможемо повторити спробу вільно
RACE THE SUN ® Aksi iar
Ще одна жадібна дупа. З обмеженим часом для гри. Woukd був би кращим, якби не обмежене проходження. Не рекомендував би цього. Як це просто ще одна приманка. Доступні кращі безкоштовні ігри та кращі реклами. Ця гра схожа на дешевий трейлер, навіть якщо ви її завантажите. Тож великий палець від мене.
відмінно, проблема тільки з ударами.Ця гра дивовижна, але є одна проблема, яка мені не подобається
RACE THE SUN ® Aksi iar
Занадто погано, це готівка.
Так, це весело і все, але я справді зіпсував гру так, що у вас є лише 5 життів, а коли ви закінчите, вам доведеться чекати 7 хвилин на життя, що дійсно відштовхує мене від гри
Хороша гра, але не отримує рейтингу 5 зірок перед системою в прямому ефірі
Гра в порядку, що вам потрібно виправити: 1. Якщо ви досягнете іншого регіону, зробіть його контрольною точкою 2. Видаліть обмежені життя
дуже сподобалася атмосфера. але було б чудово, якби я міг вручну керувати швидкістю.
Хоче отримати доступ до всіх особистих даних
Ви дійсно хочете, щоб ваша гра сподобалася, і ви не хочете, щоб користувачі грали більше 5 ігор поспіль.Це дуже розчаровує або побачити рекламу, або заплатити 400.
Обмежені серця нас дратують
Дуже весела гра, гарне моделювання та приємно, що рівні циклічні щодня, мені особливо подобається модель nighthawk, але продовжую створювати нові та гарні кораблі. Я грав у цю гру зі своїм другом, і нам обом це дуже сподобалося, ми «мчались», щоб побачити, хто може пройти далі, але ми не могли взаємодіяти в грі, що було сумно, оскільки це досить гоночна гра . Було б цікаво побачити мультиплеєр з 2-3 людьми або режим, де ви можете разом керувати кораблем. Один керує іншим, підриває перешкоди?
RACE THE SUN ® Aksi iar
Жахлива графіка відстає в ігровому процесі. Це провал. Якщо ви думаєте, що графіка гарна, ви помиляєтеся
RACE THE SUN ® Aksi iar
Це було добре, але досить складне управління
Мені сподобалася ця гра на PS Vita, я дійсно чекав, коли її перенесуть на Android, і хоча гра все ще фантастична, механіка безкоштовної гри лише погіршує ситуацію. Я б дійсно заплатив за це знову замість того, щоб дивитися рекламу.
OMG, з чого почати. Це сміття на стероїдах. Елементи керування відстійними, гра не плавна, карти створюють враження, що якщо ви не витратите 100 годин на шліфування, щоб добре впоратися з ними, вам не буде цікавого.
Все ідеально, поки не доведеться платити за гру. Лол
Відстежує вас, потрібно подати відмову.
Насолоджуйтесь викликом, який він може дати. Єдина скарга - це життя, можливо, дати нескінченні життя або зменшити час очікування.
Непогано.Круто😎😎👍👍
Не добре
Перш ніж завантажити його, ви повинні знати: немає кольорів, 2 зірки за графіку, погане керування, немає реальних рівнів, потворні 3 літаки - це єдине, що ви можете купити, і він має багато помилок, і останнє і найважливіше, що іноді телефон зависає, і навіть нижня частина не працює майже 3 хвилини, а потім відображається чорний екран!! Тож нехай вас не обманює назва чи логотип, тому що це #%$! Брехня!!
Не потрібно дивитися рекламу, щоб продовжувати грати, цей дизайн застарілий і дурний. Досить весело, і я радий, що це не одне життя щогодини.