Post by rofebonamet on Feb 24, 2022 8:20:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Foil Turning 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Foil Turning 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ tanrı rejimini aktivləşdirin ▞▞▞
▞▞▞ Foil Turning 3D 2022 version ▞▞▞
Bundan həzz almaq üçün 3-6 yaş kimi həqiqətən kiçik bir uşaq olmalısan. Reklamlar dözülməzdir, onları söndürmək imkanı yoxdur. Oyun axmaqcasına sadədir və ümumiyyətlə vaxtınıza dəyməz.
Modern Ops: Gun Shooting Games Jangovar wlgy
Heç bir reklam üçün pul ödədim. Niyə əsas ekranda biri var?
Çox gözəl oyundur mən onu sevirəm amma reklamlar onu bir az darıxdırıcı edir 😠😠
ela oyundu👍👍
bu oyunu almayın sadəcə pul qazanmaq üçündür onlar yaxşı etməkdə maraqlı deyildilər sadəcə reklamdan pul qazanmaq üçün siz 2 reklam almadan tam top belə edə bilməzsiniz ona görə də bu oyunu almayın
Foil Turning 3D Fritidsspill yis
Bu, çoxlu əlavələrim olmadığı üçün həqiqətən əyləncəli bir oyundur. Rənglərin bu qədər baha olmamasını istərdim, amma bütün bunlar həqiqətən əyləncəli bir oyundur.
Əyləncəlidir. Əgər reklamlar zəhlətökəndirsə, sadəcə internetinizi söndürün.
Mən bunu bəyəndim uşaqlarım 😂 hər gün oynayır 😊 bu dünyada çox gözəl 😌💟 oyun ☺️ ona görə də bu 5 ulduz verdim bu oyunu sevirəm zəhmət olmasa K-pop oyunları hazırlayın ❤️
👍
Nə gözəl əlavə edin uşaqlar! O reklamlar arasında darıxdırıcı oyun oynadığınız kiçik hissələr mənə maraqlı gəlir. Yaxşı işlərə davam edin
O qədər çox reklam var ki, onlar da çox olur. Hər bir "çağrı" 10 saniyə çəkir, sonra bir reklam alırsınız. Hər səviyyədən sonra, cəhənnəm bəli, mənə bir reklam atın, amma hər problemdən sonra deyil
Mən bu oyunu həqiqətən bəyənirəm AMMA çox lag kimi reklamlar var və mən bunu dəyişdirməliyəm və 5 ulduzlu reytinq ulduzunun olacağını və hər kəsin sizin oyununuzu bəyənəcəyini düşünürəm. TƏŞƏKKÜR EDİRƏM♡♡♡
Quraşdırmaq çətindir, bu qədər yaddaş tələb edir
30 saniyə reklam.
O qədər də çox rəng yox, amma daha çox rəngli stikerlər etsəydiniz və o zaman ☆☆☆☆ ulduz verərdim.
Qazandığım pulun üzərinə klikləməyimə icazə vermir
Super əla oyun! Bu çox əyləncəlidir! Mən buna 5 verirəm, amma 1-10 id-ə qədər getsə, ona on, əla oyun verin.daha çox et
Bu nedi ala
bu gülməli oyundur, amma bir çox reklamlara hər şeydən sonra bir reklam alırsınız ki, çoxları üçün bu yoldur
Bu oyun reklamına görə darıxdırıcı deyil 😑 amma yaxşıdır 👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿
Mən cəhd etdim. Proqram telefonumu titrəməyə davam etdi və bu, həqiqətən də bezdirici idi.Mən ona iki ulduz verirəm, amma sizin fərqli təcrübələriniz ola bilər
Cox gozel, oyun amma reklamlar ve gecikmeler zehmet olmasa duzeltsin 100 qat daha yaxsi olar ve cox daha populyar olar
zəhmət olmasa daha az reklam verin
Bilmirəm, lanky box-ın oynadığı videoya baxmısınız, amma heç bir reklam yox idi
Mən bunu xoşlayıram, rahatlayıram, lakin qulaqlıqlardan istifadə etməyi məsləhət görmürəm, çünki o, zəhlətökən və qulaqlarınızı cingildədən yüksək tonlu, lakin zəif səs göndərir.
Reklamların həddindən artıq istifadəsi... onları bağlamaq qəsdən mürəkkəbdir... onların təkrarlanmasına səbəb olur. Ən yaxşı halda orta səviyyəli oyun. çəkinin.
Yaxşısı budur: bu oyun asılılıq yaradır və əyləncəlidir! Bir dəfə başladım, sözün əsl mənasında dayana bilmədim! Bir şey yaratmaq, sonra onu başqa bir şeyi məhv etmək üçün istifadə etmək qəribə dərəcədə qənaətbəxşdir. Oyundaxili dollar qazanmaq nisbətən asan və tezdir, xüsusən də reklamlara qarşı deyilsinizsə. Budur rub: ümumi oyun olduqca qısadır. 12 kubokdan/səviyyədən azdır və eyni layihələrə yenidən başlayıram. Düşünürəm ki, mənim problemim məzmunun olmamasıdır; daha çox fərdiləşdirilə bilən seçimlərə nifrət etməzdim (daha çox rəng, daha kiçik naxışlar kimi ..)
Mən onu yaxşı əyləncəli oyun olduğunu düşünərək quraşdırdım, amma bir çox reklamlara YOL kimi gördüm və bəziləri uyğun deyildi. Həm də darıxdırıcı olur və məncə folqadan bir şey düzəldib atmağı xoşlayırsan. Bir müddətdir oynamıram, ona görə yaddaşım bir az paslıdır, amma xatırladığım şey yaxşı deyil. Mən bunu heç kimə tövsiyə etməzdim.
Mən bu oyundan həddən artıq həzz alıram, lütfən, buna aid daha çox oyun hazırlayın, mən sevirəm 😋 bu oyunu və hər şeydən əvvəl bu, çox rahatlaşdırıcı oyundur 🤭
Bu yaxşı oyundur, amma məni oyundan çıxarmağa davam edirəm, əgər bunu düzəldə bilsəniz, xahiş edirəm edin və reytinq baxışımı 5 ulduz edəcəm!!!!!!!!!!!!!!!
Bunu kim oxuyur. Mən sizə xəbərdar edirəm ki, bu oyunu çox reklam almayın. 20 saniyədən 45 saniyəyə qədər reklam vaxtına dəyməz. Oyun vaxtınızı daha az reklamlı bir şeydə istifadə edin
Foil Turning 3D Priložnostne caez
Onların reklamları həddindən artıq çox idi.. Dəqiqlik dəhşətli idi. Siz səviyyəni edərdiniz, sonra növbəti səviyyə eyni olacaqdır. Əgər siz əslində oynamaq istədiyiniz oyunu axtarırsınızsa, BUNU SEÇMƏYİN!
Əla oyun çoxlu reklamlar var amma mən reklamlara alışmışam ki, bu gün oynadığım üçün pisdir və bütün irəliləyişlərim getdi
Bu oyun yaxşıdır və qaneedicidir, amma mən sizə 3 ulduz verirəm, çünki reklamlar uzundur və ya bu oyunda reklamları silə bilərsiniz.?
Yaxşı oyundur. Amma çoxlu reklam var. Hər mərhələdə bir çox reklam. Ancaq bunun xaricində yaxşı oyundur
Eşyaları necə parçalaya biləcəyinizi sevirəm. Sakitləşdirici bir oyundur və stressi aradan qaldırır.
onun yaxşı gane bit onun qədər laggy
Foil Turning 3D عمومی azn
ƏLAVƏ EDİR!! Bu oyunda çoxlu əlavələr var, düşünürəm ki, bu düzəldilməlidir. Həmçinin, səviyyələr özlərini təkrar-təkrar təkrarlayır. Bu düzələnə qədər oyunu silirəm. Əlavələr və səviyyələr SOOOOO zəhlətökəndir, zəhmət olmasa bunu düzəldin və mən oyunu məmnuniyyətlə yenidən quraşdıracağam. Bu, silinənə qədər!
Beləliklə, mən oyunun reklamlarını gördüm və onu yoxlayacağımı düşündüm, hər səviyyənin hər mərhələsindən sonra reklamlarınız var. Oyun oynamaqdansa reklamlara baxmağa daha çox vaxt sərf etməkdən bezdim. Siz o qədər çox reklam izləyirsiniz ki, əldə etdiyiniz pulsuz materialı (əslində reklama baxmaqla) mənasız edir, çünki siz sadəcə oynamaq istəyirsiniz, şəxsən mən oyunu tamamilə dayandırmışam.
Hamısını bəyənirəm, amma reklamların sayı çox böyükdür! Tətbiqi silmək barədə düşünürəm. Mən sadəcə proqramı tamamilə silməyi düşünürəm. Dəhşətli 😕 Yükləmə